Gratis SMS-lån på 23000 kr

Gratis SMS-lån på 23000 kr

Det finns sammanlagt 3 långivare som erbjuder helt gratis SMS-lån på belopp mellan 3000 och 15000 kr. Totalt kan du ta 3 gratis SMS-lån till en summa av 23000 kr. Dessa gratis SMS-lån är helt räntefria, avgiftsfria och kostnadsfria. Låter det för bra för att vara sant? Kanske!

Låneföretagen som tillhandahåller dessa gratis SMS-lån förlorar faktiskt pengar ifall du som kund tar dessa lån en gång och betalar tillbaka lånet i tid. Dock så är det många kunder som inte betalar tillbaka lånet på utsatt tid vilket innebär att dröjsmålsränta, påminnelseavgift och förseningsavgift tillkommer. Dessa kostnader kan bli ganska stora.

En tanke från de långivare som lånar ut pengar via gratis SMS-lån är att du som kund ska vara nöjd med första lånet hos dem och låna fler gånger i framtiden.

Marknadens alla gratis sms-lån

Här kan du hitta alla låneföretag som erbjuder gratis sms-lån och hur mycket de lånar ut helt gratis till dig.

LåneföretagLåne­summaGratis SMS-lånInkomst­kravUCMin ålderVillkor
1000 - 35000 kr 15 000 kr Nej CreditSafe 21 Mer info
1000 - 50000 kr 5 000 kr 100 000 CreditSafe 20 Mer info
2000 - 5000 kr 3 000 kr Nej Sergel 18 Mer info

Värt att tänka på när du tar ett gratis SMS-lån

Värt att tänka på när du tar ett gratis SMS-lån

Låneföretagen som erbjuder gratis SMS-lån gör det för att de tjänar pengar på det. Låneföretagen skulle aldrig locka kunder med gratis lån om de inte tjänade på detta. Dock så förlorar de pengar på vissa kunder men tjänar desto mer på andra.

På ett eller annat sätt betalar långivarens kunder för dessa lån på längre sikt.


Summor att lån med SMS-lånet

Här är alla olika lånebelopp på mellan 500 och 10 000 kr som du kan ta på ett SMS-lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste långivare för detta lån och du kan välja det bästa SMS-lånet.

Längd på SMS-lånet

Här finns alla lånetider mellan 15 och 90 dagar som du kan ta för ett SMS-lån. Det finns längre återbetalningstider men dessa ska du undvika. Om du trycker på någon av knapparna så hittar du direkt de allra billigaste SMS-lånen för olika belopp.

SMS-låns långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna av SMS-lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för sms-lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om SMS-lån

Mer intressant om SMS-lån, snabblån, mobillån och mikrolån.Meny - SMS-lån
Till förstasidan på www.sms-lan.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BästLåna 5000Låna 1000Nyheter