Bästa SMS-lån

Bästa sms-lån

Här finns allt för dig som vill få tag på det bästa SMS-lånet och minska risken att få betalningsanmärkningar eller kronofogden efter dig. Du kan hitta info om de bästa & billigaste låneföretagen som erbjuder sms-lån där inte räntan är som högst. Dessutom får du tips på hur du ska göra för att hitta bästa SMS-lån.

Bästa låneföretagen för sms-lån

Här kan du direkt hitta vilka långivare som är rankade som de bästa men även hur du ska göra för att få de bästa och billigaste lånet.

PrioritetLångivareKommentarMer info

1

Frogtail har målet att erbjuda Sveriges bästa sms-lån till privatpersoner. Du kan ta lån hos Frogtail med belopp från 5000 till 40000 kr. Mer om

2

Hos Mobillån kan du ta sms-lån när du är i behov av pengar. Här kan du ta sms-lån mellan 1000 och 25000 kr. Mer om

3

Ferratum erbjuder sms-lån till privatpersoner. Här kan du ta sms-lån ända upp till 35000 kr. Mer om

4

Monetti erbjuder sms-lån för alla som behöver låna. Monetti har flera lånebelopp och det största lånebeloppet är på 20000 kr. Mer om

5

Om du ska ta ett sms-lån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Loanstep. Det finns möjlighet att hos Loanstep ta sms-lån från 1000 kronor. Mer om

6

Hos Kundfinans kan du ta sms-lån när du är i behov av pengar. Det lägsta sms-lån som du kan ta hos Kundfinans är på 1000 kr. Mer om

7

Du kan ta sms-lån hos Expresskredit då du ska låna. Ett sms-lån mellan 1000 och 30000 kr finns hos Expresskredit. Mer om

Innan du bestämmer du tar ett dig för att ta ett SMS-lån finns det några saker du måste fråga dig själv så du inte senare får betalningsföreläggande eller betalningsanmärkning.

  • Vad ska jag använda pengarna från SMS-lånet till?
  • Behöver jag verkligen ha utgiften just nu eller kan jag vänta?
  • Ska jag köpa en vara för ett SMS-lån blir ju varan mycket dyrare. Är det värt det?
  • Kan jag vänta med att köpa den nya mobiltelefonen till dessa att jag ska betala tillbaka SMS-lånet? Då kan jag spara mycket pengar.
  • Finns det någon i familjen eller en släkting som jag kan låna av istället för att ta ett SMS-lån?
  • Har jag några kompisar som kan låna ut pengarna till mig för mycket lägre ränta?
  • Kan jag låna av mig själv genom att pantsätta något på en pantbank?
  • Om jag måste ta ett SMS-lån, vilket lån är då bäst?
  • Har jag verkligen läst igenom låne­villkoren för det valda SMS-lånet?

Andra lån som liknar sms-lån

Andra lån som liknar sms-lån

Det finns många namn på smålån förutom sms-lån. Några av de vanligaste begreppen är snabblån, mikrolån, mobillån eller telefonlån. På dessa sidor kommer du bara hitta små lån med korta lånetider och räntor så ligger över hundra procent.

En rekommendation är att du noga överväger om det är värt att ta ett sms-lån eller om du kan avvakta med utgiften till dess att lånet skulle betalas tillbaka.


Summor att lån med SMS-lånet

Här är alla olika lånebelopp på mellan 500 och 10 000 kr som du kan ta på ett SMS-lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste långivare för detta lån och du kan välja det bästa SMS-lånet.

Längd på SMS-lånet

Här finns alla lånetider mellan 15 och 90 dagar som du kan ta för ett SMS-lån. Det finns längre återbetalningstider men dessa ska du undvika. Om du trycker på någon av knapparna så hittar du direkt de allra billigaste SMS-lånen för olika belopp.

SMS-låns långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna av SMS-lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för sms-lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om SMS-lån

Mer intressant om SMS-lån, snabblån, mobillån och mikrolån.Meny - SMS-lån
Till förstasidan på www.sms-lan.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BästLåna 5000Låna 1000Nyheter